Esdeveniments

Culte 18h30 Aporta una beguda o alguna cosa per menjar ja que després del culte de celebració farem un pica-pica de Nadal a partir de les 20h30. 


A tots els germans/es que estiguin interessats/ades en l’exposició bíblica per: una millor prèdica, estudi bíblic, ensenyança en escola dominical etc…, presentem l’oportunitat de prepar-se per a poder portar-ho a terme d’una manera efectiva i reconeguda en molts països. Tindrem una presentació informativa del taller de predicació el pròxim 28 de setembre S.D.V., a les 20h30 als locals de l’església del Centre Bíblic. Aquesta reunió no implica cap tipus de compromís, és únicament informativa. 

PROGRAMA
10h30 
Arribada i benvinguda
11h Temps de lloança i acció de gràcies
12h Reflexió Bíblica
(1) Exposició del tema “Harmonía Fraternal Salm 133”,
(2) Treball en grup, (3) Conclusions
14h Dinar fraternal
 16h Temps lúdic
(1) Talents artístics,
(2) Concert i ministració de Francesca Patinyo

LLOC: Església de la Comunitat Cristiana d’Andorra
INSCRIPCIÓ I DINAR: per confirmar assistència realitzar inscipció i abonar 5 euros per el cost del dinar el més ràpidament possible a la diaconia de l’església (Pilar o Rosa).
INFANTS:
 els pares poden assistir al retiro amb els seus fills ja que el Ministeri Infantil es farà càrrec dels nens durant el matí amb un programa especial.

El proper 24 de juny serà un diumenge de baptismes a la Comunitat Cristiana. Els batejos es faran al riu d’Os de Civís a les 11h i passarem el dia junts compartin un super dinar de barbacoa. Més endavant us donarem més detalls.

Aquest diumenge 29/07/2018 no vinguis a les 18h30 a l’església perque no hi trobaràs ningù!!!! Passarem el dia junts a la muntanya per gaudir de la natura i d’una bona carn a la brasa! Quedem a partir de les 11h a l’àrea de barbacoa d’Os de Civis. Porta carn, acompanyaments i beguda per tu, o el que desitgis compartir amb els germans. Pensa en els coberts 😉 Si toques algun instrument portal! Si saps algún joc divertit per fer a l’aire lliure proposa’l. També organitzarem activitats infantils per que els més petits s’ho passin bé!

Aviat començarem a fer sortides a la muntanya: vies ferrades, escalada, barbacoes, passejades, trekings, pics, cicling o el que us agradi per passar-ho bé i gaudir del que Déu ha creat.