Déu no et necessita

A vegades quan parlo de Deu a algú, la persona creu que li estic suplicant de venir a Déu, com si Déu estès al cel pensant “ai espero que em segueixi perquè sinó no sé què faré”… 

Però et vull dir una cosa, Déu no et necessita i no necessita res de tu, perquè que Ell és el que t’ha donat la vida. Si tu i jo respirem en aquest moment és perquè Ell ens ho dona tot… 

Déu no necessita homes i dones que el serveixin. Déu és un etern enamorat del ser humà, un pare generós que busca tenir una relació propera amb les persones. Alguns aprenen a fer coses religioses o segueixen filosofies, però en això no hi ha interacció, no hi ha connexió, i es perden el que és conèixer i caminar amb un Déu com aquest. 

Jesús.

Jesús no és religió. Jesús és vida, i és inevitable. És aquell que divideix la història de la humanitat en un abans i un després de Ell. És aquell famós per caminar per l’aigua, posar l’altra galta, defensar les minories, alliberar oprimits i revolucionar societats. Jesús no ha imposat mai res a ningú, però els que l’han conegut de veritat han seguit la seva invitació través dels segles. Perquè? Perquè el producte que ofereix és etern, transforma les vides i no passa mai de moda. 

A la Bíblia trobem la carta de l’apòstol Pau als Cristians que vivien a Roma en aquella època, on els hi explica que, sent pecadors (és a dir imperfectes i desobedients a les seves normes), Jesús va morir per cada persona de la humanitat. No va morir per tu perquè, per fi, has aconseguit comportar-te bé i has deixat de ser dolent, o perquè has assolit un estàndard de moralitat o d’humanitat. Sinó que va morir per tu tal com ets. 

“Ara, doncs, ja no hi ha cap mena de condemna per als qui viuen en Jesucrist, perquè la llei de l’Esperit, que dóna la vida en Jesucrist, t’ha alliberat de la llei del pecat i de la mort.”Romans capítol 8, versets 1 i 2

Jesús no et necessita, Jesús desitja ser part de la teva vida. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *