Església cristiana evangèlica

Llums de neó

Efesis 5:8 En altre temps éreu tenebres, però ara que es-teu en el Senyor sou llum. Viviu com a fills de la llum.

El neó és un gas que generalment es processa en tubs de llum per confeccionar rètols I anuncis. Però te quelcom de fascinant. Malgrat no pot eradicar l’obscuritat, es capaç de britllar en ella. Qualsevol altra llum desintegra completament l’obscuritat al seu voltant, però no succeeix el mateix amb el neó. Fins i tot es veuen més intenses quan hi ha obscuritat al seu voltant.

Alguna cosa així passa amb els cristians. Hi ha obscuritat al nostra voltant, i per ser realistes, no podem eradicar-la. Sabem pel que ens diu la Bíblia que el mal continuarà fins al dia en que Crist vingui a buscar la seva església. No obstant, encara que no podem eliminar l’obscuritat, si que podem brillar enmig d’ella i deixar veure la bellesa de Crist amb els nostres colors. Podem atenuar la forcor i cambiar l’ambient amb la nostra llum. Això és el que fa el neó i això ñes el que hauríem de fer nosaltres.

L’apostol Pau va escriure al Corintis: Perquè el Déu que va dir: “Que brilli la llum enmig de les tenebres”, ens ha il·luminat interiorment, a fi que irradiem el coneixement de la glòria de Déu, que es reflecteix en el rostre de Crist. (2 Corintis 4:6)

Luces de neón, capítol extret i adapdaptat al català del llibre Encuentros al Límite – 365 Devocionales Diarios – de Lucas Leys, 2007, editorial Vida

« »