Inici

BENVINGUTS A L’ESGLÈSIA 

A Andorra, el cristianisme evangèlic és poc conegut, i sovint es pot arribar a confondre amb altres tendències religioses. 

El cristianisme evangèlic o protestantisme evangèlic son esglésies i creients hereus de la tradició cristiana instituïda per la reforma protestant del XVI, impulsada, entre altres, per Martí Luter. L’essència del cristianisme evangèlic consisteix en l’acceptació de la salvació, no per les obres fetes durant la vida, sinó per gràcia a través de la fe individual en el sacrifici de Jesús. Cada persona pot viure una experiència personal de conversió, o el que en la Bíblia anomena el “nou naixement”, i la Bíblia és considerada com la paraula de Déu revelada a la humanitat i acceptada com a única guia en les pràctiques de la fe cristiana. Actualment hi han uns 630 milions de cristians evangèlics arreu del món. És la religió majoritària als Estats Units d’Amèrica, Alemanya i al nord d’Europa, però també és extremadament estesa a l’Àfrica sub-sahariana, Amèrica llatina, Canadà i Austràlia.

La vida d’una església evangèlica podria ser comparable a la d’una família, on es comparteixen valors fonamentats en la Bíblia i es desenvolupa una relació de germanor. L’església també és una porta oberta per a descobrir una cara important de la manifestació de l’amor de Déu per les persones. Un amor que dóna repòs a l’ànima, pau interna, autèntic desenvolupament personal i alliberament pels dels que es senten oprimits.

L’aspiració principal d’un cristià evangèlic no és la pràctica religiosa, sinó el desenvolupament d’una relació personal amb Déu.

 

Evangeli de Joan, capítol 14, versicles 6 i 7, de la Bíblia

Jesús li respon:
– Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi. Si m’heu conegut a mi, també coneixereu el meu Pare.

Reflexions

Ansietat

“L´ansietat no fa res per eliminar les penes del demà: l´únic que fa és treure´ns la força d’avui”  (Charles H. Spurgeon) Un dia, un bon amic aconsellava a una persona que ho estava passant malament: ˝L’ansietat és una energia emocional malgastada i una tortura mental innecesaria. Hem de recordar el que diu Jesús sobre la tirania …

La llum

M’aixeco molt aviat, quan encara és fosc. No perquè tingui obligacions imperioses que hagi de complir, o un pla de lectura de la Bíblia i de pregària, simplement perquè no puc dormir més i donar voltes dins del llit no m’ajuda.  Pujo al meu despatx i començo a llegar tranquil·lament la Bíblia o un llibre …

Butlletí informatiu

Aquí trobareu informació actualitzada sobre el funcionament i els esdeveniments de la nostra església. Aquest butlletí s’edita regularment segons les necessitats de trametre informació als membre de la congregació.

Publicat 29/09/2019