Inici

BENVINGUTS A L’ESGLÈSIA 

A Andorra, el cristianisme evangèlic és poc conegut, i sovint es pot arribar a confondre amb altres tendències religioses. 

El cristianisme evangèlic o protestantisme evangèlic son esglésies i creients hereus de la tradició cristiana instituïda per la reforma protestant del XVI, impulsada, entre altres, per Martí Luter. L’essència del cristianisme evangèlic consisteix en l’acceptació de la salvació, no per les obres fetes durant la vida, sinó per gràcia a través de la fe individual en el sacrifici de Jesús. Cada persona pot viure una experiència personal de conversió, o el que en la Bíblia anomena el “nou naixement”, i la Bíblia és considerada com la paraula de Déu revelada a la humanitat i acceptada com a única guia en les pràctiques de la fe cristiana. Actualment hi han uns 630 milions de cristians evangèlics arreu del món. És la religió majoritària als Estats Units d’Amèrica, Alemanya i al nord d’Europa, però també és extremadament estesa a l’Àfrica sub-sahariana, Amèrica llatina, Canadà i Austràlia.

La vida d’una església evangèlica podria ser comparable a la d’una família, on es comparteixen valors fonamentats en la Bíblia i es desenvolupa una relació de germanor. L’església també és una porta oberta per a descobrir una cara important de la manifestació de l’amor de Déu per les persones. Un amor que dóna repòs a l’ànima, pau interna, autèntic desenvolupament personal i alliberament pels dels que es senten oprimits.

L’aspiració principal d’un cristià evangèlic no és la pràctica religiosa, sinó el desenvolupament d’una relació personal amb Déu.

 

Evangeli de Joan, capítol 14, versicles 6 i 7, de la Bíblia

Jesús li respon:
– Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi. Si m’heu conegut a mi, també coneixereu el meu Pare.

Articles

EUSTAQUI

C.S. Lewis en la seva novel·la fantàstica “La travessia del viatger de l’alba”, narra la historia d’Eustaqui de forma poètica, un infant que odia a tothom i que tots odien. Eustaqui és egoista, cruel, i no s’entén amb ningú, i s’embarca en “el viatger de l’alba”, un vaixell que està efectuant una gran expedició. En …

“El teu objectiu vital és ser feliç”… (una mentida)

La felicitat, tal i com l’entenem avui, és un pur producte de la nostra cultura occidental. Observem, les vides, carrers, treballs, centres comercials plens cosmètics antiaging i productesdetox, ofertes de vacances a preus assequibles, xarxes socials plenes d’instants perfectes i de persones en el seu millor moment, programes de televisió insistents en aquesta narrativa del benestar, una …

Llums de neó

Efesis 5:8 En altre temps éreu tenebres, però ara que es-teu en el Senyor sou llum. Viviu com a fills de la llum. El neó és un gas que generalment es processa en tubs de llum per confeccionar rètols I anuncis. Però te quelcom de fascinant. Malgrat no pot eradicar l’obscuritat, es capaç de britllar en …

Agenda

Culte 18h30 Aporta una beguda o alguna cosa per menjar ja que després del culte de celebració farem un pica-pica de Nadal a partir de les 20h30. 


A tots els germans/es que estiguin interessats/ades en l’exposició bíblica per: una millor prèdica, estudi bíblic, ensenyança en escola dominical etc…, presentem l’oportunitat de prepar-se per a poder portar-ho a terme d’una manera efectiva i reconeguda en molts països. Tindrem una presentació informativa del taller de predicació el pròxim 28 de setembre S.D.V., a les 20h30 als locals de l’església del Centre Bíblic. Aquesta reunió no implica cap tipus de compromís, és únicament informativa. 

PROGRAMA
10h30 
Arribada i benvinguda
11h Temps de lloança i acció de gràcies
12h Reflexió Bíblica
(1) Exposició del tema “Harmonía Fraternal Salm 133”,
(2) Treball en grup, (3) Conclusions
14h Dinar fraternal
 16h Temps lúdic
(1) Talents artístics,
(2) Concert i ministració de Francesca Patinyo

LLOC: Església de la Comunitat Cristiana d’Andorra
INSCRIPCIÓ I DINAR: per confirmar assistència realitzar inscipció i abonar 5 euros per el cost del dinar el més ràpidament possible a la diaconia de l’església (Pilar o Rosa).
INFANTS:
 els pares poden assistir al retiro amb els seus fills ja que el Ministeri Infantil es farà càrrec dels nens durant el matí amb un programa especial.

El proper 24 de juny serà un diumenge de baptismes a la Comunitat Cristiana. Els batejos es faran al riu d’Os de Civís a les 11h i passarem el dia junts compartin un super dinar de barbacoa. Més endavant us donarem més detalls.

Aquest diumenge 29/07/2018 no vinguis a les 18h30 a l’església perque no hi trobaràs ningù!!!! Passarem el dia junts a la muntanya per gaudir de la natura i d’una bona carn a la brasa! Quedem a partir de les 11h a l’àrea de barbacoa d’Os de Civis. Porta carn, acompanyaments i beguda per tu, o el que desitgis compartir amb els germans. Pensa en els coberts 😉 Si toques algun instrument portal! Si saps algún joc divertit per fer a l’aire lliure proposa’l. També organitzarem activitats infantils per que els més petits s’ho passin bé!

Aviat començarem a fer sortides a la muntanya: vies ferrades, escalada, barbacoes, passejades, trekings, pics, cicling o el que us agradi per passar-ho bé i gaudir del que Déu ha creat.