Inici

BENVINGUTS A L’ESGLÈSIA 

A Andorra, el cristianisme evangèlic és poc conegut, i sovint es pot arribar a confondre amb altres tendències religioses. 

El cristianisme evangèlic o protestantisme evangèlic son esglésies i creients hereus de la tradició cristiana instituïda per la reforma protestant del XVI, impulsada, entre altres, per Martí Luter. L’essència del cristianisme evangèlic consisteix en l’acceptació de la salvació, no per les obres fetes durant la vida, sinó per gràcia a través de la fe individual en el sacrifici de Jesús. Cada persona pot viure una experiència personal de conversió, o el que en la Bíblia anomena el “nou naixement”, i la Bíblia és considerada com la paraula de Déu revelada a la humanitat i acceptada com a única guia en les pràctiques de la fe cristiana. Actualment hi han uns 630 milions de cristians evangèlics arreu del món. És la religió majoritària als Estats Units d’Amèrica, Alemanya i al nord d’Europa, però també és extremadament estesa a l’Àfrica sub-sahariana, Amèrica llatina, Canadà i Austràlia.

La vida d’una església evangèlica podria ser comparable a la d’una família, on es comparteixen valors fonamentats en la Bíblia i es desenvolupa una relació de germanor. L’església també és una porta oberta per a descobrir una cara important de la manifestació de l’amor de Déu per les persones. Un amor que dóna repòs a l’ànima, pau interna, autèntic desenvolupament personal i alliberament pels dels que es senten oprimits.

L’aspiració principal d’un cristià evangèlic no és la pràctica religiosa, sinó el desenvolupament d’una relació personal amb Déu.

 

Evangeli de Joan, capítol 14, versicles 6 i 7, de la Bíblia

Jesús li respon:
– Jo sóc el camí, la veritat i la vida. Ningú no arriba al Pare si no és per mi. Si m’heu conegut a mi, també coneixereu el meu Pare.

Articles

Lums de neó

Efesis 5:8 En altre temps éreu tenebres, però ara que es-teu en el Senyor sou llum. Viviu com a fills de la llum. El neó és un gas que generalment es processa en tubs de llum per confeccionar rètols I anuncis. Però te quelcom de fascinant. Malgrat no pot eradicar l’obscuritat, es capaç de britllar en …

Si Martí Luter, avui, fós un científic

Quines haguessin sigut avui les 95 tesis de Luter? Un projecte desenvolupat per “Grupos Bíblicos de Graduados” i “Alianza Evangélica Española” ha redactat una sèrie de tesis que corresponen al desafiament actual de l’església i la societat de cristians. … Pel que fa la ciència, Luter ens incitaria a felicitar-nos com a cristians pel major coneixement …

Agenda

Diumenge 29/07/2018: Barbacoa!!!
Aquest diumenge no vinguis a les 18h30 a l’església perque no hi trobaràs ningù!!!! Passarem el dia junts a la muntanya per gaudir de la natura i d’una bona carn a la brasa! Quedem a partir de les 11h a l’àrea de barbacoa d’Os de Civis. Porta carn, acompanyaments i beguda per tu, o el que desitgis compartir amb els germans. Pensa en els coberts 😉 Si toques algun instrument portal! Si saps algún joc divertit per fer a l’aire lliure proposa’l. També organitzarem activitats infantils per que els més petits s’ho passin bé!

 

Andorra sobre les Valls!
Aviat començarem a fer sortides a la muntanya: vies ferrades, escalada, barbacoes, passejades, trekings, pics, cicling o el que us agradi per passar-ho bé i gaudir del que Déu ha creat.

 

Baptismes
El proper 24 de juny serà un diumenge de baptismes a la Comunitat Cristiana. Els batejos es faran al riu d’Os de Civís a les 11h i passarem el dia junts compartin un super dinar de barbacoa. Més endavant us donarem més detalls.